Yachting & Charter English Yachting & Charter Hrvatski

Aborda Yachting - Charter Hrvatska

Dizajn i izgradnja drvenih i čeličnih turističkih jedrenjaka, 20 do 40 m dužine, zauzimaju važno mjesto u razvojnim planovima naše tvrtke. Razvijamo 30 m dugu škunu koja će svojom luksuznom opremom zadovoljiti čak i najzahtjevnije goste.
Aborda Yachting - Charter Hrvatska

Restoran Aborda Korčula

U divnoj Korčuli gradu Marca Pola na samoj obali u ACI-marini nalazi se naš restoran-konoba "ABORDA". U romantičnom ambijentu sa pogledom na stari grad i divan arhipelag Korčule i Pelješca jedinstven je spoj Korčulansko-Dalmatinske gastronomske ponude.
Restoran Aborda Korčula, Hrvatska

Apartmani Aborda Korčula

Apartmani "ABORDA" se nalaze u staroj kamenoj vili na samoj obali aci-marine u gradu Korčuli. Orijentirani su prema marini sa prekrasnim pogledom na modru pučinu. Na uređenje interijera je utjecala povjesna priča grada Korčule.
Apartmani Aborda, Korčula, Hrvatska, Apartmani Korčula

Aborda Yachting Hrvatska - Kontakt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sit amet orci at nisi egestas lobortis. Pellentesque vitae turpis a nunc faucibus tincidunt sit amet eu nibh. Vivamus at mauris ligula. Duis in odio ut augue vehicula luctus sollicitudin ac arcu.
Aborda Yachting Hrvatska, Charter Hrvatska

Abroda Yachting - Standardna Ruta

Započinjemo pićem dobrodošlice i isplovljavamo u 14:00 sati prema Milni (Otok Brač). Večera je na brodu. Kupanje je prije uplovljavanja u luku Milna. U Milnu stižemo oko 18:00 sati. Slijedi slobodna večer za razgledavanje prekrasnih pejzaža Milne.
Abroda Yacht, Brod, Yachting Hrvatska, Charter Hrvatska, Standardna Ruta

Abroda Yachting - O nama

Ako želite upoznati modre rute Jadranske obale, ovo je pravo mjesto za Vas! Koristeći ogromno znanje iskusnih moreplovaca, možemo Vas odvesti na najudaljenije Jadranske otoke te Vam ponuditi da doživite iskustvo Vašeg života.
Abroda Yachting, Charter, Hrvatska